LA LLIBRERIA AQUITÀNIA ÉS LA LLIBRERIA DE VELL QUE SEGUEIX LA TRADICIÓ DE L'ANTIGA LLIBRERIA CANUDA. COMPRA I VENDA DE LLIBRES ANTICS I MODERNS, LLIBRES DE SEGONA MÀ A PARTIR D'UN EURO O MÉS CADA LLIBRE.
LA LLIBRERIA ROMAN TANCADA A L'ESPERA DE TROBAR UN NOU LOCAL.

VIDES DELS NOSTRES SOBIRANS

BIOGRAFIES CATALANES de diversos autors es tracta d'una obra sobra la història de Catalunya des dels seus personatges. Abarca des del temps de la reconquesta franca fins a la Revolució Industrial del segle XIX a casa nostra. Gràcies a aquesta obra podem conèixer la vida i fets dels comtes de Barcelona des de l'època de la construcció territorial de la futura Catalunya, passant pels comtes reis durant la consolidació nacional catalana i arriba, finalment, a biografiar els principals mandataris de Catalunya a l'època que la capital era ja en terres castellanes.
Hi ha dos volums que s'aparten de la línia general de l'obra. El volum 0 ens parla de la Catalunya prehistòrica i fa una anàlisi arqueològica dels assentaments paleolítics i neolítics del nostre país. El volum III fa un parèntesi de la línia general de la col·lecció per centrar-se a biografiar altres protagonistes de la nostra història: Els Barons de Catalunya. En aquest cas ens explica la vida de diverses figures històriques que van formar part de l'aristocràcia militar medieval i que van tenir un paper significatiu en la nostra història. Aquest volum és un bon complement per entendre millor els fets que van protagonitzar els nostres sobirans.
Editada inicialment per Teide, aquesta és edició d'Editorial Vicens Vives, enquadernada en tela amb sobrecoberta.

Referència de la llibreria: 2820.