LA LLIBRERIA AQUITÀNIA ÉS LA LLIBRERIA DE VELL QUE SEGUEIX LA TRADICIÓ DE L'ANTIGA LLIBRERIA CANUDA. COMPRA I VENDA DE LLIBRES ANTICS I MODERNS, LLIBRES DE SEGONA MÀ A PARTIR D'UN EURO O MÉS CADA LLIBRE.
LA LLIBRERIA ROMAN TANCADA A L'ESPERA DE TROBAR UN NOU LOCAL.

ARTE Y LETRAS

L'Editorial Maucci va editar una col·lecció d'un 60 volums coneguda com a Biblioteca "Arte y Letras" que és considerada com una de les coleccions més preuades pels col·leccionistes i bibliòfils. Es tracta d'un recull d'obres antigues i de la època que es van enquadernar amb vistoses i afiligranades enquadernacions en tela, cada volum tenia una enquadernació totalment diferent de la dels altres volums, cosa que va fer que els llibres fossin considerats com a objectes de col·leccionisme i que molts bibliòfils es delissin per tenir aquests volums a les seves biblioteques particular. L'editorial va iniciar l'edició al 1881 que s'allargà fins al 1890 amb un total d'una seixantena de títols.
Les enquadernación estan estampades a diverses tintes i or i estan dissenyades per artistes com Apeles Mestres, Josep Pascó o Alexandre de Riquer, alguns dels quals també es van dedicar a les il·lustracions, juntament amb altres artistes europeus de renom. Però no només es tractava d'una obra dedicada a l'art de l'enquadernació sinó que la col·lecció reunia una sèrie d'autors de l'època i més antics amb prou renom com per fer que aquests llibres fossin prou interessants per al lector de l'època.

Referències de la llibreria: 2035, 2646, 3425, 3426, 1640.