LA LLIBRERIA AQUITÀNIA ÉS LA LLIBRERIA DE VELL QUE SEGUEIX LA TRADICIÓ DE L'ANTIGA LLIBRERIA CANUDA. COMPRA I VENDA DE LLIBRES ANTICS I MODERNS, LLIBRES DE SEGONA MÀ A PARTIR D'UN EURO O MÉS CADA LLIBRE.
LA LLIBRERIA ROMAN TANCADA A L'ESPERA DE TROBAR UN NOU LOCAL.

GENJI MONOGATARI

LA HISTORIA DE GENJI o GENJI MONOGATARI de Shikibu MURASAKI, és conseiderada la millor obra de la literatura japonesa i la primera novel·la moderna del món. Murasaki va ser una escriptora del període Heian i va viure entre els anys 978 i 1014 de la nostra era. El període Heian, comprès entre els anys 974 i 1185, és l'últim de la època clàssica de la història japonesa, i és conegut com el moment de major esplendor cultural i de sofisticació de la societat cortesana del Japó.
Shikibu Murasaki (o Murasaki Shikibu) era d'una família de funcionaris de la mitjana noblesa i rebé una exquisida educació del seu pare que la introduí en les lletres on ella destacà. Gràcies a la redacció del Genji i a l'èxit de la novel·la, Murasaki va ser introduïda a la cort de l'emperadriu Akiko com a dama de companyia.
El Genji Monogatari va ser escrit en lliuraments que l'autora anava repartint per les dames de la noblesa. És considerat la primera novel·la moderna gràcies als seus elements i estructura i narra la vida de Genji, el fill de l'emperador del Japó. L'acció es desenvolupa en ambints cortesans.

Referència de la llibreria: 2909.